Ons bedrijf

Gerard Wolters startte in 1991 Wolters Schilders-, glas- en afwerkingsbedrijf in Ootmarsum. Binnen afzienbare tijd traden meerdere vakbekwame medewerkers in dienst. Agnes, de vrouw van Gerard, verzorgt de administratie en ook zoon Ivar is inmiddels werkzaam in het familiebedrijf.

Wolters verhuisde in 1994 naar het industrieterrein De Mors en het bedrijf groeide in de loop der jaren gestaag. Medewerkers van Wolters staan bekend om hun liefde voor het vak, flexibiliteit en de kwaliteit van hun werk. Wolters gaat verder dan alleen het schilderwerk en ontzorgt haar opdrachtgevers in brede zin. Of dat nu gaat om een compleet en langdurig onderhoudscontract of een deskundig kleuradvies. De cultuur is ongedwongen, no nonsense en men werkt met uiterst korte lijnen in een sfeer van Twentse nuchterheid en netheid. Er is weinig verloop onder het loyale personeel waarvan er enkelen al vanaf het begin bij zijn.

In de afgelopen decennia mocht Wolters Schilders-, glas- en afwerkingsbedrijf tal van projecten uitvoeren, voor onder meer de zakelijke markt, instellingen en particulieren. Maar ook bijzondere projecten zoals de Heineken Musical Hall en de Amsterdam Arena werden door de Twentse schilders met verve onder handen genomen.