Vakorganisaties

Wij zijn aangesloten bij onderstaande vakorganisaties waardoor een kwalitatief goede dienstverlening te allen tijde word gewaarborgd.

fosag logo FOSAG is de Ondernemersorganisatie voor schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. 80% van de schildersbedrijven in Nederland is aangesloten bij FOSAG. Als ondernemersvereniging vertegenwoordigt FOSAG 80% van de branche, gerekend naar het totale omzetvolume van de lidbedrijven en is landelijk actief via sectorverenigingen, regionale- en plaatselijke afdelingen. FOSAG besteedt veel aandacht aan de instroom van jongeren en het behoud van een brede vakopleiding.
af logo De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG. Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.